Istoria partenerilor noștri: Red Bull și Philipp Morris

Acvilin-Grup este un holding cu o rețea extinsă de vânzare cu ridicata care acoperă toate regiunile Moldovei și oferă clienților săi cel mai bun raport calitate-preț. Livrarea rapidă a mărfurilor se efectuează cu ajutorul unei flote moderne de vehicule, ceea ce vă permite să oferiți cele mai bune bunuri și servicii unei mari părți a populației din Moldova fără întârzieri. Acvilin-Grup Holding este deosebit de mândră de parteneriatele sale de lungă durată și de încredere cu producători de renume internațional, inclusiv cu companii precum Red Bull și Philip Morris.

Parteneriatul cu Philip Morris a început în 1999, când Acvilin-Grup Holding a devenit distribuitor exclusiv al produselor din tutun ale mărcii. Corporația însăși Philip Morris și-a început activitatea la Londra în 1847 ca un mic magazin de tutun, iar astăzi include 58 de fabrici de tutun din întreaga lume, care produc țigări de mărci celebre precum “Parliament”, “L & M”, “Marlboro”, “Bond Street”, “Chesterfield”, “Virginia” și “Red & White”. În plus, Philip Morris a contribuit la promovarea efectelor nocive ale tutunului prin programele sale de cercetare și dezvoltare, precum și prin fabricarea țigărilor de ultimă generație. Aceste produse din tutun reduc riscul de boli cauzate de fumat.

De asemenea, parteneriatul dintre Acvilin-Grup și compania austriacă Red Bull se dovedește a fi un succes pe zi ce trece. Fondatorul său, Dietrich Mateschitz, a fost atât de inspirat de băuturile din Orientul Îndepărtat încât a dezvoltat o rețetă îmbunătățită și un concept de marketing unic care a dat naștere unei noi categorii de produse: băuturile energizante. În prezent, compania Red Bull are peste 13,6 mii de angajați, iar băutura este vândută în 160 de țări din întreaga lume. În plus, compania organizează un număr mare de competiții sportive internaționale și sponsorizează sportivi celebri și echipe întregi.

Acvilin-Grup Holding apreciază încrederea unor astfel de branduri globale precum Red Bull și Philip Morris, și cu siguranță va continua să ofere populației moldovenești cele mai bune bunuri de consum și în viitor.

ко всем новостям

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat