Despre proiectele Acvilin-Grup. Scaune.md, un magazin online de mobilă din Moldova.

Despre Scaune.md.

Magazinul online Scaune.md oferă o gamă vastă de mobilier pentru casă și birou la cele mai bune prețuri. Parteneriate strânse cu furnizorii ne permit să obținem prețuri optime pentru clienții noștri. Toate acestea noi facem pentru a ne îndeplini misiunea principală.

 

Învingem disconfortul împreună. Alăturați-vă!

 

Misiunea noastră este de a combate disconfortul. Oriunde se încadrează produsele Scaune.md, lumea devine mai confortabilă și mai strălucitoare. Fie că este vorba despre un fotoliu pentru computer, o masă pentru bucătărie sau computer, noul său proprietar devine mai fericit. Învingeți disconfortul cu noi.

 

Fericirea se începe cu lucruri simple.

 

Credem sincer în acest lucru și am făcut deja mulți mii de clienți fericiți la Chișinău și Moldova. Un scaun de computer ușurează munca și vă permite să lucrați cu înțelepciune, mobilierul tapițat și fotoliile garantează că clienții noștri vor plini de viață fiecare zi.

Scaune.md – confortul este ușor.

 

O echipă numeroasă de experți, lucrează sârguincios, în fiecare zi la proiectul Scaune.md. Toate de dragul de a face confortul cât mai simplu pentru Dvs. Specialiștii IT și managerii noștri garantează procesarea rapidă a comenzilor, un sistem logistic bine gândit asigură livrarea rapidă, iar relațiile strânse cu furnizorii oferă cel mai bun preț și calitate.

ко всем новостям

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat