Acvilin Grup – construiește-ți o carieră de succes alături de noi!

O misiune clară, standarde etice înalte, independență financiară și condiții de lucru progresive pe termen lung sunt elementele pe care se bazează cariera de succes a fiecărui angajat al holdingului Acvilin Grup. Acesta este alcătuit din întreprinderi care influențează diferite domenii de activitate:

 • SRL Acvilin Grup – logistică, comerț și depozitare de produse alimentare și tutun, comerț de mobilă.
 • SRL Lux Proba are un domeniu de activitate similar, inclusiv comerțul cu băuturi și imobiliare.
 • SRL ZManagement – ospitalitate, alimentație publică și gastronomie.

În consecință, compania noastră are nevoie de angajați cu diferite tipuri de cunoștințe, iar în schimb suntem pregătiți să oferim o politică unică de gestionare a resurselor umane, bazată pe combinarea obiectivelor strategice ale holdingului cu prioritățile individuale ale fiecărui angajat. Oferim oportunități nelimitate pentru dezvoltarea carierei ca parte a unei echipe unite și dedicate, în care există spirit de echipă și sprijin reciproc. 

Avem câteva reguli care ne ghidează în gestionarea personalului și acestea sunt:

 1. Respectul reciproc și distanța acceptabilă din punct de vedere social în conversații;

 2. Angajații sunt partenerii noștri, contribuind la obiectivele holdingului prin atingerea obiectivelor lor individuale.

 3. Angajații sunt propriul lor șef, dar sunt atenți la regulile generale ale companiei;

 4. Apreciem autonomia și inițiativa până la capăt, ceea ce înseamnă nu doar să generăm idei, ci și să găsim modalități de a le pune în practică.

 5. Încurajăm inițiativele de dezvoltare personală și de învățare. 

Compania noastră încurajează și stimulează financiar angajații care recomandă candidați pentru posturile disponibile. Selecția se bazează pe caracterul adecvat al profilului candidatului pentru postul respectiv, precum și pe împărtășirea valorilor holdingului. 

Apreciem angajații care depun un efort sincer pentru a-și avansa în carieră prin dezvoltare personală și profesională.  La rândul nostru, suntem pregătiți să oferim sprijin financiar pentru achiziționarea de materiale de formare și educaționale și pentru promovarea ulterioară.

O carieră în Acvilin Grup este un drum prin autodepășire!

ко всем новостям

  Formular de feedback

   Sugerează un candidat