Despre proiectele Acvilin-Grup. Cabinet Plus – soluții complete pentru birouri.

Despre proiectele Acvilin-Grup. Cabinet Plus – soluții complete pentru birouri.

Misiunea noastră este să îmbunătățim rezultatul muncii clienților noștri prin intermediul soluțiilor optime pentru organizarea spațiilor de muncă în birou. Suntem convinși că mobila selectată corect și organizarea acesteia în spațiul Companiei Dvs. acționează asupra interacțiunii echipei și culturii vieții întreprinderii.

 Marca comercială Cabinet plus aparține persoanei juridice „Acvilin-Grup” SRL. Aceasta există pe piața din domeniul mobilei de birou din anul 2001. Este un importator direct al mobilei de oficiu, panourilor de separare, soluții de atenuare a zgomotului, fotoliilor, accesoriilor și soluțiilor de iluminare; și dealer oficial a  22 de producători dintre care producători de top din Europa de Est și Vest, Asia și SUA. De asemenea realizam proiecte de standarde prin intermediul spațiului propriu de producere.

 

Despre mărcile din Cabinet Plus.

Quadrifoglio Group

Quadrifoglio Group este un brand italian de mobilă fondat în urmă cu peste 25 de ani. Grupul Quadrifoglio creează mobilier de birou, fotolii, sisteme de iluminat și accesorii pentru bunăstare și prosperitate în spațiul de lucru. Brandul se remarca prin design, flexibilitate, funcționalitate, calitate și prietenie cu mediul. Mobilierul italian de calitate europeană este Grupul Quadrifoglio.

Bürotime

Bürotime este un producător de mobilă din Turcia, fondat în 1994. De la ziua fondării, compania a trecut un drum lung – de la un producător local spre un brand de renume mondial. În timp ce producătorul este ghidat de regula „ambiției modeste” mobilierul de birou de la Bürotime nu este nimic alt decât perfecțiunea. Sarcină dificilă pentru câștigătorul multiplu al premiilor „Red Dot” și „German Design Award”.

Sandalyeci

Compania Sandalyeci a fost fondată în 2002. Un brand relativ tânăr din Turcia a ales un concept original. Sandalyeci este mobilier din lemn natural și oțel de înaltă calitate, produs cu ajutorul unei tehnologii speciale. Lemnul de mobilier Sandalyeci trece prin uscare natural de mai mult de un an, obținând lemn uscat și ușor. Producția combină tehnologii moderne și muncă manuală. Designul și calitatea mobilierului Sandalyeci pentru restaurante și baruri l-au garantat faima mondială.

Antares

Compania Antares International Group a fost fondată în 1992, cu sediul în apropiere de Praga, în Cehia. Încă de la înființare, Antares a dezvoltat și a mers pe o cale progresivă, extinzându-și cunoștințele, abilitățile și capacitatea de producție pentru a oferi consumatorilor cel mai bun mobilier. Produsele Antares respectă standardele internaționale de calitate ISO-9001, care confirmă calitatea înaltă a produselor și buna organizare a companiei. Unul dintre liderii pieței est-europene.

Narbutas

Narbutas este o companie internațională în creștere, cu sediul în Lituania. De mai bine de 28 de ani, specialiștii Narbutas creează mobilier de birou care răspunde nu numai contemporanilor, ci și generațiilor viitoare. Soluțiile de design îndrăznețe și inovatoare și o calitate consecventă au devenit cheile succesului Narbutas în toată lumea. Perfecțiunea designului și ideile noi și proaspete permit mobilierului de birou Narbutas să fie solicitate și  populare în birourile companiilor de top din întreaga lume.

Interstuhl

Interstuhl este un brand fondat în 1961 în Meßstetten-Tieringen. Interstuhl reprezintă soluții avansate și complete în crearea de fotolii și scaune pentru birouri, producția situată pe o suprafață de 5600 de metri pătrați creează un produs de înaltă calitate, datorită potențialului puternic de cercetare al companiei. Marca Interstuhl reprezintă excelența, în primul rând din punct de vedere științific. Materiale avansate și cele mai bune soluții tehnice.

ко всем новостям

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat