IQOS

IQOS – Asigurarea transformării fără fum

 

Aceasta este cea mai mare schimbare din istoria Philip Morris International. Transformarea a durat mulți ani și, datorită imaginației și perseverenței a mii de oameni, PMI a dezvoltat un produs fără fum, care este cea mai bună alternativă la țigări.

 

De ce face acest lucru Philip Morris International? Acesta este lucrul corect de făcut. Se estimează că există mai mult de un miliard de fumatori în lume și ar trebui încurajați să renunțe. Dar pentru acei fumători adulți care altfel ar continuă să fumeze, vrem să oferim alternative fără fum.

 

Produsele noastre fără fum

 

Scopul nostru este să înlocuim țigările cu produsele fără fum pe care le dezvoltăm și le comercializăm. Aceste produse sunt concepute pentru a crea vapori de tutun care conțin nicotină, fără combustie și fum.

~ 11,7 milioane *

FUMĂTORII ADULȚI S-AU OPRIT DE FUMAT ȘI AU COMUTAT LA IQOS

 

În portofoliul nostru actual de produse fără fum, patru produse se află în diferite stadii de dezvoltare și implementare. Sistemul nostru de încălzire a tutunului IQOS, primul dintre aceste produse, este deja disponibil pe multe piețe din întreaga lume.

    Formular de feedback

      Sugerează un candidat